Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Vallmar (119728) - Maristas,B (1370166) » 257224511: T29/J8/VIII

Liga 257224511 Información oficial sobre el partido 257224511 en Hattrick

20.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / VIII.186 (53987)

alfisa Alineación oficial del equipo 'alfisa' en el partido 4 - 0 Maristas,B Alineación oficial del equipo 'Maristas,B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
alfisa Alineación oficial del equipo 'alfisa' en el partido 8 - 0 Maristas,B Alineación oficial del equipo 'Maristas,B' en el partido
Es un cenizo 7.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alfisa

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del alfisa contenien la respiració mentre en Ennio Omicini s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de alfisa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carsten Wesselius progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de alfisa pel centre va donar un gran resultat: el gol de Paz Banay va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): alfisa va augmentar la diferència quan Tzvetan Panayotov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Gerlando Renda de alfisa gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gerlando Renda per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però César Humberto Bonilla va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Paz Banay es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paz Banay de alfisa es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Semblava que António Cardador s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Maristas,B

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Māris Baranovs quasi marca en una jugada assajada de córner que Mirco Buff havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 264 Minuto 33 (Ocasión de penalti): António Cardador es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 33 va aturar un penal a Raúl Prior.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jérémi Jaulin de Maristas,B va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jérémi Jaulin es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jerónimo Silva Alexandre probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mirko Billing, en lloc de córrer, relliscava.