Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bacchi (1419248) - C.D Almeda (30604) » 257224299: T29/J11/VIII

Liga 257224299 Información oficial sobre el partido 257224299 en Hattrick

13.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VIII.182 (53983)

Bacchi Alineación oficial del equipo 'Bacchi' en el partido 5 - 2 Zumo de piña Alineación oficial del equipo 'Zumo de piña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bacchi Alineación oficial del equipo 'Bacchi' en el partido 2 - 0 Zumo de piña Alineación oficial del equipo 'Zumo de piña' en el partido
Tiene bastante suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bacchi

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Elias Heiermann facilitava les coses al Bacchi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Passats 35 minuts, Dejan Solliard, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bacchi es posava per davant!
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Lee Hamlin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Bacchi.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Bacchi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kjell Johnsen va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bacchi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Erik D'Arco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Dejan Solliard va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bacchi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Branko Čačić de Bacchi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elias Heiermann de Bacchi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zumo de piña

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): El Zumo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pavel Skotnica va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Joan Miquel Velardo va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pavel Skotnica, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francesc Corvera ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Yannic Michels la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Zumo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 85 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Joan Miquel Velardo amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zumo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Sota va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tammo Kleuters de Zumo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tammo Kleuters va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 78 va fer que Ricardo Tapia Gómez de Zumo hagués d'abandonar el terreny de joc. Marc Tintoré va entrar al terreny de joc per suplir-lo.