Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MOSTOLES cf (1584310) - C.D Almeda (30604) » 257224262: T29/J2/VIII

Liga 257224262 Información oficial sobre el partido 257224262 en Hattrick

09.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / VIII.182 (53983)

Torkoal Alineación oficial del equipo 'Torkoal' en el partido 3 - 0 Zumo de piña Alineación oficial del equipo 'Zumo de piña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torkoal Alineación oficial del equipo 'Torkoal' en el partido 2 - 0 Zumo de piña Alineación oficial del equipo 'Zumo de piña' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torkoal

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): André Luís Modanese va donar a Torkoal un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Torkoal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roderik Kleisterlee, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Maurizio Gabbani va augmentar l'avantatge de Torkoal a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Torkoal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paco Ramírez Guzmán en un 1 contra 1 amb el porter Roque Süller, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en André Luís Modanese, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En David Solares es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Hélder Arouca de Torkoal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Hélder Arouca va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Al minut 14 de partit, el jugador Flavio Donaire de Torkoal es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Zumo de piña

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jorge Sota va rebre molts aplaudiments. Al minut 22 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Zumo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yannic Michels, però el porter rival va fer una gran aturada.