Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morcín C.F. (437436) - la artiga (1598666) » 257223559: T29/J8/VIII

Liga 257223559 Información oficial sobre el partido 257223559 en Hattrick

20.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / VIII.169 (53970)

Morcín C.F. Alineación oficial del equipo 'Morcín C.F.' en el partido 4 - 1 Puerta Bonita Alineación oficial del equipo 'Puerta Bonita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Morcín C.F. Alineación oficial del equipo 'Morcín C.F.' en el partido 4 - 1 Puerta Bonita Alineación oficial del equipo 'Puerta Bonita' en el partido
Tiene un resultado normal 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morcín C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Adi Natasasmita va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Acoidan Pemán, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Óscar Fluviá es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Morcín va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Yonatan Zvity va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Óscar Fluviá va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Xerardo Babaredo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Morcín.
  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xerardo Babaredo de Morcín va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Yonatan Zvity es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Morcín van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Yonatan Zvity, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de Morcín Yonatan Zvity va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jurgi Uranga va entrar en el seu lloc.

Puerta Bonita

Goles Goles

  • 150 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67, Borko Stojadinov va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Puerta tornava a recuperar la confiança amb un 3 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Herbert Progin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83 de partit, Herbert Progin de Puerta va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Era el minut 12 quan després d'una dura entrada, el jugador Geppino Fiesoli de Puerta s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Thomas Läflund de Puerta va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Carlos Real va entrar en el seu lloc.