Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

brunetee (1581886) - Zerg Hell (1369215) » 257223384: T29/J6/VIII

Liga 257223384 Información oficial sobre el partido 257223384 en Hattrick

06.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VIII.166 (53967)

hiperplano Alineación oficial del equipo 'hiperplano' en el partido 2 - 1 Zerg Hell Alineación oficial del equipo 'Zerg Hell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
hiperplano Alineación oficial del equipo 'hiperplano' en el partido 1 - 4 Zerg Hell Alineación oficial del equipo 'Zerg Hell' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hiperplano

Goles Goles

  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de hiperplano el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Matěj Bílý va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): hiperplano va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 84 Antonio Graner va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Graner! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de hiperplano va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roby Magnone, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Roby Magnone del hiperplano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ilkka Munukka de hiperplano es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

Zerg Hell

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Miguel Layna va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Aridane Antón al minut 23 semblava entrar, però Ariel Palma va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Zerg que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aridane Antón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Stan Lelieveld va estar a punt de posar per davant a Zerg amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ariel Palma va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Sami Vanhala va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ariel Palma, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Diego Francisco Ponce quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.