Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almeria FC (307756) - los nuncan (1589465) » 257221693: T29/J3/VIII

Liga 257221693 Información oficial sobre el partido 257221693 en Hattrick

16.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VIII.136 (53937)

NewCastle Athletic Club Alineación oficial del equipo 'NewCastle Athletic Club' en el partido 3 - 1 maxi ferguson Alineación oficial del equipo 'maxi ferguson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
NewCastle Athletic Club Alineación oficial del equipo 'NewCastle Athletic Club' en el partido 5 - 0 maxi ferguson Alineación oficial del equipo 'maxi ferguson' en el partido
Tiene mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NewCastle Athletic Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): David Rodríguez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 26, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): NewCastle va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 41 Griffin Naivalu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ahmed Abbas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a NewCastle.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): NewCastle van sortir al contraatac al minut 43, però Ahmed Abbas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Elias Lievens de NewCastle gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miloslav Haase va rematar alt.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Lars Pommerell es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Griffin Naivalu per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Csaba Pásztor va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): NewCastle es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Josef Komoň no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pep Bosch al camp.
  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): En Xavier Orihuela ocupà el lloc d'en Pedro Noriega al 51 minuts, dos minuts després que el jugador de NewCastle quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

maxi ferguson

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bastiaan van der Ham va anar directament als peus de Davide Fruzza que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jordi Villacián haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a ferguson al minut 27.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Mohamed Bouchama va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bastiaan van der Ham.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Dairis Mencēns de ferguson va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Rafael Alberto Pavón de ferguson va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.