Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los perlas (1434671) - flipyhool (487393) » 257220359: T29/J6/VIII

Liga 257220359 Información oficial sobre el partido 257220359 en Hattrick

06.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VIII.112 (53913)

Sacalamacas Alineación oficial del equipo 'Sacalamacas' en el partido 1 - 3 coruños Alineación oficial del equipo 'coruños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sacalamacas Alineación oficial del equipo 'Sacalamacas' en el partido 2 - 1 coruños Alineación oficial del equipo 'coruños' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sacalamacas

Goles Goles

  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sacalamacas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ulrik Padkjær va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Ulrik Padkjær del Sacalamacas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Arnould Devreese hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Quentin Hembert de Sacalamacas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 51, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Tansu Buruk i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sacalamacas, però el xut de Arnould Devreese va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Jorge Federico Celiz, de Sacalamacas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. César Tarruella el va substituir.

coruños

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb 25 minuts jugats, Manuel Günther de coruños va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, coruños va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Savaş Yalçın, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alejandro Olmedo Puig va augmentar l'avantatge de coruños a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Alejandro Olmedo Puig va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pedro Semente va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Erik Stark va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Manel Millau, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36 en Seymen Sarın va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): Niklas Claesson de coruños va abandonar el terreny de joc després de 52 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo de San Vicente va entrar en el seu lloc.