Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monte Pinar F.C 22 (1435353) - Insane ST (439418) » 257218008: T29/J7/VIII

Liga 257218008 Información oficial sobre el partido 257218008 en Hattrick

13.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VIII.70 (53871)

Electro F.C. Alineación oficial del equipo 'Electro F.C.' en el partido 1 - 1 F.C Daidem Alineación oficial del equipo 'F.C Daidem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Electro F.C. Alineación oficial del equipo 'Electro F.C.' en el partido 0 - 2 F.C Daidem Alineación oficial del equipo 'F.C Daidem' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Electro F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 75 gràcies a la jugada de Gustavo Ramos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomas Bird de Electro es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

F.C Daidem

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bryan Bleecke, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Elano Canalejas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Andrés Áskelsson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ian Kundert va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Arménio Furtado va estar a punt de posar per davant a Daidem amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ian Kundert va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Federico Alberto Alcoba va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 38 de joc.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Andrés Áskelsson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ian Kundert, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Elano Canalejas de Daidem, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robbert-Jan Verdonk de Daidem va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Ignacio Ojinaga de Daidem va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.