Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Quinscullons (989797) - A.D.Azarbe (797070) » 257216022: T29/J14/VIII

Liga 257216022 Información oficial sobre el partido 257216022 en Hattrick

03.04.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VIII.34 (53835)

U.E. Quinscullons Alineación oficial del equipo 'U.E. Quinscullons' en el partido 3 - 2 Ultimus F.C. Alineación oficial del equipo 'Ultimus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Quinscullons Alineación oficial del equipo 'U.E. Quinscullons' en el partido 1 - 1 Ultimus F.C. Alineación oficial del equipo 'Ultimus F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,0 % 28,7 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Quinscullons

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): En Ignacio Heras Halcón va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Martín Avellaneda va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pablo Valdueza arribés a peus de Ignacio Heras Halcón, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Quinscullons el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aliomo Rubio Hernández. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Martín Avellaneda es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Quinscullons va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mikko Puitti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aliomo Rubio Hernández de Quinscullons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ultimus F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, Abelado Cortes va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Ultimus en aconseguir el 3 - 1.
  • 136 Minuto 85 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Mikko Puitti s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Cristi Fluieras, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Ultimus Seran Rubalcaba quasi marca al minut 79 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Cristi Fluieras l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.