Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Valldigna (1460660) - Xubi FC (121703) » 257214971: T29/J4/VIII

Liga 257214971 Información oficial sobre el partido 257214971 en Hattrick

23.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VIII.16 (53817)

Racing Valldigna Alineación oficial del equipo 'Racing Valldigna' en el partido 1 - 0 noulos Alineación oficial del equipo 'noulos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Valldigna Alineación oficial del equipo 'Racing Valldigna' en el partido 0 - 1 noulos Alineación oficial del equipo 'noulos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Valldigna

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): En Ivano Dotti entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Valldigna, un peu providencial d'en Andreu Erloeta va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sebastián Maiquez va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Gordon Herber quasi marca en una jugada assajada de córner que Andri Neble havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Valldigna va anar a parar a la dreta de l'atac on en Procopio Paganoni, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Valldigna per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pieter Kimpe, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valldigna va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andreu Erloeta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Gordon Herber de Valldigna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

noulos

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Nicki Munck Petersen va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 44. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): noulos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Antonio Guadalfajara va quedar-se sol davant el porter Pepe Regidor, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Felipe Pastor va estar a punt de posar per davant a noulos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pepe Regidor va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Ambrosio Solano de noulos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Era el minut 75 quan després d'una dura entrada, el jugador Antonio Guadalfajara de noulos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.