Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jozilete CF (1455834) - mura'ts team (434014) » 257214642: T29/J5/VIII

Liga 257214642 Información oficial sobre el partido 257214642 en Hattrick

30.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VIII.10 (53811)

U.D Butarda Alineación oficial del equipo 'U.D Butarda' en el partido 6 - 1 mura'ts team Alineación oficial del equipo 'mura'ts team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.D Butarda Alineación oficial del equipo 'U.D Butarda' en el partido 5 - 0 mura'ts team Alineación oficial del equipo 'mura'ts team' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Butarda

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Butarda prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Calvin Bragg va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Butarda va aconseguir el 2 - 0 quan Bruno Winkelried va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Butarda va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Calvin Bragg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Butarda. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Szymon Skworz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Matteo Bradaschia va incrementar l'avantatge de Butarda amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Olle Högtorp, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Butarda.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Calvin Bragg, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Erkka Tiestö es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del murats. La jugada d'estratègia del Butarda per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Calvin Bragg va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique De Aragón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Enrique De Aragón va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

mura'ts team

Goles Goles

  • 154 Minuto 51 (Gol de penalti): murats va reduir les diferències al marcador en anotar el 4 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Krzysztof Pecyna.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Søren Gjermandsen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Yisgav Kedem, als 61 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lorenz Bazzell de murats es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42 de partit, el jugador Tomislav Milanov de murats es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 59 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 59 va fer que Lorenz Bazzell de murats hagués d'abandonar el terreny de joc. Yisgav Kedem va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Passats 79 minuts de joc, en Finn Tuvmar de murats va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.