Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bruixots FC (489576) - o ilumiñao (118055) » 257208660: T29/J8/VII

Liga 257208660 Información oficial sobre el partido 257208660 en Hattrick

20.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / VII.927 (38963)

Bruixots FC Alineación oficial del equipo 'Bruixots FC' en el partido 3 - 2 o ilumiñao Alineación oficial del equipo 'o ilumiñao' en el partido
Sanat Ibragimov (31') 1 - 0
1 - 1 Diego Zárate Ortiz (35')
1 - 2 Herman Draxler (41')
Limay Martínez de Tejada (50') 2 - 2
Marc Fabre (70') 3 - 2
Bruixots FC Alineación oficial del equipo 'Bruixots FC' en el partido 3 - 2 o ilumiñao Alineación oficial del equipo 'o ilumiñao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bruixots FC Alineación oficial del equipo 'Bruixots FC' en el partido 3 - 1 o ilumiñao Alineación oficial del equipo 'o ilumiñao' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bruixots FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de Sanat Ibragimov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Limay Martínez de Tejada de Bruixots va aconseguir igualar el partit al minut 50, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passats 70 minuts, Marc Fabre, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Bruixots es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bruixots a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en William Henzmann va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Bruixots va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Emil Elimelech ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Alejandro Gonzaga del Bruixots ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Bruixots va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Limay Martínez de Tejada en un 1 contra 1 amb el porter Almir Delavec, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Sebastián Oliveras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Almir Delavec va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Sebastián Oliveras de Bruixots va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emil Elimelech de Bruixots es va guanyar la targeta groga merescudament.

o ilumiñao

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Tomeu Torrescassana va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ilumiñao, Diego Zárate Ortiz, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Herman Draxler va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ilumiñao va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Herman Draxler, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): ilumiñao va fer una substitució al minut 38. Raoul Jaakke va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Genís catalán de Ocón.