Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aceptare la Maldicion (1368087) - atletic olot (994547) » 257204730: T29/J5/VII

Liga 257204730 Información oficial sobre el partido 257204730 en Hattrick

30.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VII.857 (38893)

Aceptare la Maldicion Alineación oficial del equipo 'Aceptare la Maldicion' en el partido 1 - 0 atletic olot Alineación oficial del equipo 'atletic olot' en el partido
Marjan Radakovi? (85') 1 - 0
Aceptare la Maldicion Alineación oficial del equipo 'Aceptare la Maldicion' en el partido 1 - 0 atletic olot Alineación oficial del equipo 'atletic olot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aceptare la Maldicion Alineación oficial del equipo 'Aceptare la Maldicion' en el partido 1 - 1 atletic olot Alineación oficial del equipo 'atletic olot' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aceptare la Maldicion

Goles Goles

  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 85 gràcies a la jugada de Marjan Radaković, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marjan Radaković va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Bogusław Mróz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Maldicion va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Marjan Radaković va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Maristany de Maldicion es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

atletic olot

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Íñigo Ruiz-Berriz gairebé marca per a atletic al minut 25 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Al minut 43 de partit, Miguel Costa de atletic va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de atletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gigi Hamza va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Maldicion. La jugada d'estratègia del atletic per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Wilhelmus Gelderman va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Agostino Valente de atletic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 65 (Evento clima: sol, OK técnico): Gigi Hamza semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Íñigo Ruiz-Berriz, que no va rendir al seu nivell habitual.