Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pipo Atack F.C. (438492) - FC Fat Rabbit (1334704) » 257202087: T29/J2/VII

Liga 257202087 Información oficial sobre el partido 257202087 en Hattrick

09.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / VII.810 (38846)

Pipo Atack F.C. Alineación oficial del equipo 'Pipo Atack F.C.' en el partido 2 - 0 Los pitoflores Alineación oficial del equipo 'Los pitoflores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pipo Atack F.C. Alineación oficial del equipo 'Pipo Atack F.C.' en el partido 2 - 0 Los pitoflores Alineación oficial del equipo 'Los pitoflores' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pipo Atack F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Manvilis Balcevičius sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Knut Heimdal que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Rómulo Reguera va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atack, Henri Halila, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Atack va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cristiano Trujillo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atack a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javier Igualada va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mahmoud Darawshe de Atack la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Knut Heimdal de Atack amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Cristiano Trujillo de Atack va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los pitoflores

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Tiago Pacheco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Josep Serrat quasi aconsegueix empatar per pitoflores al minut 60, però Manuel Lozana va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): pitoflores van sortir al contraatac al minut 69, però Pirkka Kuvaja va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pitoflores, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Ulf Thiel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Mario Ñacle va sortir coix del terreny de joc, substituït per Evaristo de Pereira. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Peter Højfeldt de pitoflores va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.