Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elx Sport (307515) - U.D Sant Boi (772505) » 257201632: T29/J14/VII

Liga 257201632 Información oficial sobre el partido 257201632 en Hattrick

03.04.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VII.801 (38837)

Karman Team Alineación oficial del equipo 'Karman Team' en el partido 2 - 1 U.D Sant Boi Alineación oficial del equipo 'U.D Sant Boi' en el partido
0 - 1 Joel Pettersson (40')
Ludovic Hibbard (59') 1 - 1
Ludovic Hibbard (73') 2 - 1
Karman Team Alineación oficial del equipo 'Karman Team' en el partido 2 - 1 U.D Sant Boi Alineación oficial del equipo 'U.D Sant Boi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Karman Team Alineación oficial del equipo 'Karman Team' en el partido 4 - 0 U.D Sant Boi Alineación oficial del equipo 'U.D Sant Boi' en el partido
Tiene mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karman Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Karman una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ludovic Hibbard, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 59.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 els aficionats van embogir quan en Ludovic Hibbard va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Karman.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Luis López Díez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Karman van sortir al contraatac al minut 23, però Ludovic Hibbard va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Karman per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Delfino Arevalo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Karman va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Delfino Arevalo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eduardo Polo Baz.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Karman ho intentava per la dreta per mitjà de Ricard Bonada, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Gregg Rummel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Manuel Azcano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Recuenco va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Gregg Rummel de Karman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Manuel Azcano ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): Luis López Díez no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

U.D Sant Boi

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Joel Pettersson va posar els visitants Sant per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Sant va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Alejandro Avellaneda va quedar-se sol davant el porter Víctor José Luis Zárate, però aquest va poder aturar el xut.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): El Sant va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Joel Pettersson la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Segura.

Lesiones Lesiones