Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capes FC (1366443) - MorcillasFC (122293) » 257201589: T29/J4/VII

Liga 257201589 Información oficial sobre el partido 257201589 en Hattrick

23.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VII.801 (38837)

Capes FC Alineación oficial del equipo 'Capes FC' en el partido 1 - 1 MorcillasFC Alineación oficial del equipo 'MorcillasFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Capes FC Alineación oficial del equipo 'Capes FC' en el partido 2 - 2 MorcillasFC Alineación oficial del equipo 'MorcillasFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capes FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 83 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Gilad Engel de Capes va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Capes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Giancarlo Tessarin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Giancarlo Tessarin va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Capes va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Giancarlo Tessarin va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Manuel Cela de Capes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MorcillasFC

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Quan passaven 24 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del MorcillasFC. En Hugo Callo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): MorcillasFC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergio Chillemi va desviar el xut final de Arnaldo Alexandrino després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): Hugo Callo va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Arnaldo Alexandrino quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32, Fabrizio Tisiot de MorcillasFC va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Randy Kalkema de MorcillasFC va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.