Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muralla Cristiana (121592) - Los_Nanos C.F. (49148) » 257199839: T29/J14/VII

Liga 257199839 Información oficial sobre el partido 257199839 en Hattrick

03.04.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VII.769 (38805)

Legio Lions FC Alineación oficial del equipo 'Legio Lions FC' en el partido 3 - 2 Mano Negra Forever Alineación oficial del equipo 'Mano Negra Forever' en el partido
Vivian Gheorghe (31') 1 - 0
Abel Hermínio (48') 2 - 0
2 - 1 Nicholas Washington (66')
2 - 2 Maake Norton (81')
Vivian Gheorghe (82') 3 - 2
Legio Lions FC Alineación oficial del equipo 'Legio Lions FC' en el partido 3 - 2 Mano Negra Forever Alineación oficial del equipo 'Mano Negra Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Legio Lions FC Alineación oficial del equipo 'Legio Lions FC' en el partido 2 - 1 Mano Negra Forever Alineación oficial del equipo 'Mano Negra Forever' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legio Lions FC

Goles Goles

  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Legio l.fc a 2 - 0. Abel Hermínio va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Legio l.fc va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 82 Vivian Gheorghe va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Legio l.fc van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nelsão Caiçara, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Vivian Gheorghe gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Urbano Lembo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Abel Hermínio de Legio l.fc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lakubegi Landaburu de Legio l.fc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lakubegi Landaburu de Legio l.fc va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Liad Geller ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Mano Negra Forever

Goles Goles

  • 109 Minuto 31 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Stanisław Chmielarz se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Vivian Gheorghe que va anotar el 1 - 0 per a Legio l.fc sense cap impediment.
  • 153 Minuto 66 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Nicholas Washington va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Forever va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 66.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Forever. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Maake Norton xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 6 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Cliff Holmstrup va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gestur Lassen.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Maake Norton estava fent un bon partit.