Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cazoña de santander (800637) - Los Chachipirulis F.C (777806) » 257196257: T29/J1/VII

Liga 257196257 Información oficial sobre el partido 257196257 en Hattrick

02.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VII.706 (38742)

Real Zalguiris Alineación oficial del equipo 'Real Zalguiris' en el partido 2 - 0 Atco Four Roses Alineación oficial del equipo 'Atco Four Roses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Zalguiris Alineación oficial del equipo 'Real Zalguiris' en el partido 3 - 1 Atco Four Roses Alineación oficial del equipo 'Atco Four Roses' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Zalguiris

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Zalguiris s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Jan Kostelecký per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Zalguiris va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Mercader des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Tihamér Teremi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Martin Penot va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Diego Ansa va rematar alt.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Giovanni Perroni de Zalguiris va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Roberto Alija que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Zalguiris ho intentava per la dreta per mitjà de Roberto Alija, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Èric Poch.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Diego Ansa va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Atco Four Roses

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Matteo Vittadini quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tesifonte Escobar de Roses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antoni Raja de Roses va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de Roses Guy Barbot va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Saverio De Falco va entrar en el seu lloc.