Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Chilios (1338320) - Todos Los Lios C-F (777205) » 257195892: T29/J8/VII

Liga 257195892 Información oficial sobre el partido 257195892 en Hattrick

20.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / VII.699 (38735)

Popolon Alineación oficial del equipo 'Popolon' en el partido 5 - 1 Todos Los Lios C-F Alineación oficial del equipo 'Todos Los Lios C-F' en el partido
Carlo Virdis (32') 1 - 0
Carlo Virdis (34') 2 - 0
2 - 1 Franciszek Chró?cik (47')
Axel Poncelet (62') 3 - 1
Adalbert Kempf (84') 4 - 1
Czarek Rochmi?ski (88') 5 - 1
Popolon Alineación oficial del equipo 'Popolon' en el partido 5 - 1 Todos Los Lios C-F Alineación oficial del equipo 'Todos Los Lios C-F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Popolon Alineación oficial del equipo 'Popolon' en el partido 2 - 0 Todos Los Lios C-F Alineación oficial del equipo 'Todos Los Lios C-F' en el partido
Tiene bastante suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Popolon

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 32 minuts, Carlo Virdis va superar per velocitat Jason Silver per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlo Virdis, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Axel Poncelet de Popolon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adalbert Kempf, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Popolon.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Popolon a 5 - 1. Czarek Rochmiński va rematar la jugada quasi sense angle.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlo Virdis de Popolon es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15, Teunis de Gier de Popolon va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ronaldo Luís Bolinha de Popolon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Semblava que Rodrigo Blanca s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Popolon es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Kapiton Krivoshlykov no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sergio Gasbarro al camp.

Todos Los Lios C-F

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): Todos van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 47 quan Franciszek Chróścik sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Doru-Dumitru Petre de Todos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Mario Zammuner va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Morten Hermansen.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giulio Momentè de Todos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Pablo Boronat va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jason Silver. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Walter Matzeu no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jason Silver que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Giulio Momentè no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.