Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CoZ 2.0 (774311) - bicholocos (1460575) » 257193199: T29/J6/VII

Liga 257193199 Información oficial sobre el partido 257193199 en Hattrick

06.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VII.651 (38687)

La_taronja_mecànica Alineación oficial del equipo 'La_taronja_mecànica' en el partido 5 - 0 c.d.la ribera Alineación oficial del equipo 'c.d.la ribera' en el partido
Gaetano Galtelli (29') 1 - 0
Jørgen Corneliussen (42') 2 - 0
Dídac Batalla (43') 3 - 0
Darren Woodward (62') 4 - 0
Jorge Mesas (77') 5 - 0
La_taronja_mecànica Alineación oficial del equipo 'La_taronja_mecànica' en el partido 5 - 0 c.d.la ribera Alineación oficial del equipo 'c.d.la ribera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La_taronja_mecànica Alineación oficial del equipo 'La_taronja_mecànica' en el partido 4 - 1 c.d.la ribera Alineación oficial del equipo 'c.d.la ribera' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La_taronja_mecànica

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): La_taronja_mecànica, atacant per l'esquerra al minut 29, va aprofitar el magnífic llançament de Gaetano Galtelli per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): La_taronja_mecànica va augmentar la diferència quan Jørgen Corneliussen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de La_taronja_mecànica pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dídac Batalla va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Darren Woodward de La_taronja_mecànica va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de La_taronja_mecànica a 5 - 0. Jorge Mesas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.d.riber. La jugada d'estratègia del La_taronja_mecànica per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alberto Furundarena va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Alberto Furundarena, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jørgen Corneliussen per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Alma va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Gaetano Galtelli de La_taronja_mecànica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Ribes.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dídac Batalla de La_taronja_mecànica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): El jugador de La_taronja_mecànica Paolo Alejandro Cólman va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jorge Mesas va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Després de 71 minuts, La_taronja_mecànica va veure com el seu jugador Manuel Ribes havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Mauricio Álvarez entraria per ocupar el seu lloc.

c.d.la ribera

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Abel Galbarriatu marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Sverre Ottosen que va xutar a fora per molt poc.
  • 235 Minuto 49 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Sverre Ottosen es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 49, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Galbarriatu de C.d.riber va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abel Galbarriatu es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.