Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

P.D. Peñarol de Lañas (48966) - union balompedica lebrijana (1369784) » 257192825: T29/J11/VII

Liga 257192825 Información oficial sobre el partido 257192825 en Hattrick

13.03.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VII.644 (38680)

P.D. Peñarol de Lañas Alineación oficial del equipo 'P.D. Peñarol de Lañas' en el partido 0 - 9 MontseAr Team Alineación oficial del equipo 'MontseAr Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
P.D. Peñarol de Lañas Alineación oficial del equipo 'P.D. Peñarol de Lañas' en el partido 0 - 9 MontseAr Team Alineación oficial del equipo 'MontseAr Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P.D. Peñarol de Lañas

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Maarten Delombaerde es va comportar com un juvenil al minut 2 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Carlot de Peñarol es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Carlot de Peñarol va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Carlos Gual de Peñarol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Zugasti de Peñarol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Després de 32 minuts jugats, José Ramón Cerezales es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Carlos Gual.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Felip Malibern ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

MontseAr Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, MontseAr es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Eduardo Alberto Piaggio es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 18, MontseAr va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Walery Werbiński.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Nicusor Topală va augmentar l'avantatge de MontseAr a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Mykyta Kudinov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 0 - 4 per a MontseAr.
  • 181 Minuto 46 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Maarten Delombaerde de MontseAr l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 46 de partit.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Henkjan van Dal va augmentar l'avantatge de MontseAr a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Nicusor Topală de MontseAr va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Niko Havenith, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Henkjan van Dal va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 9 per als visitants.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Jérôme Ruggeri va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de MontseAr estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Walery Werbiński.