Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santa Madrid (491005) - Atletico de vigo (1587743) » 257191707: T29/J11/VII

Liga 257191707 Información oficial sobre el partido 257191707 en Hattrick

13.03.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VII.624 (38660)

deskontrol Alineación oficial del equipo 'deskontrol' en el partido 0 - 8 pim pam team Alineación oficial del equipo 'pim pam team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
deskontrol Alineación oficial del equipo 'deskontrol' en el partido 0 - 5 pim pam team Alineación oficial del equipo 'pim pam team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

deskontrol

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Santiago Nistal de deskontrol va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francisco Guerguetiain va entrar en el seu lloc.

pim pam team

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Adrià Valentín va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gérald Pascal, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 26 (Gol de falta): Adrià Valentín va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a team gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Chuse Lois Álvarez Cabiro, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 39 minuts de joc, Adrià Valentín, corrent com un esperitat, superà primer Ignacio Ciga per velocitat, i després el porter posant el 0 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, un xut de Adrià Valentín des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Chuse Lois Álvarez Cabiro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gérald Pascal va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 6 al minut 49.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, team va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gérald Pascal.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a team augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gérald Pascal es rifés el porter i marqués el 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adrià Valentín va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Rini Gout, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. team va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gérald Pascal, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gérald Pascal va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antoni Truchel de team es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Antoni Truchel estava fent un bon partit.