Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Parla C. F (777401) - Rayo Romano (492238) » 257189610: T29/J5/VII

Liga 257189610 Información oficial sobre el partido 257189610 en Hattrick

30.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VII.587 (38623)

Contrueces Gijones F.C. Alineación oficial del equipo 'Contrueces Gijones F.C.' en el partido 2 - 3 Ixkiñarri Alineación oficial del equipo 'Ixkiñarri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Contrueces Gijones F.C. Alineación oficial del equipo 'Contrueces Gijones F.C.' en el partido 1 - 1 Ixkiñarri Alineación oficial del equipo 'Ixkiñarri' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,0 % 23,4 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Contrueces Gijones F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Corria el minut 5, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Contrueces s'avançava en el marcador després que en Quim Fidalgo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 186 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Contrueces va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Xu Chi-Hao, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 55, el Contrueces estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Javier Aller va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Contrueces van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Raúl Garibay des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xu Chi-Hao de Contrueces la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Ricart Recuero de Contrueces va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ixkiñarri

Goles Goles

  • 163 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 9. L'anotador per Ixkiñarri va ser David Melamed, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Isaac Quiñones va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ixkiñarri, Vladislovas Vislockis, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador de Ixkiñarri José Manzanares va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 66 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Ixkiñarri quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jürgen Kliem va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69 de partit, el jugador Edwin Kunkel de Ixkiñarri es va lesionar lleugerament però va poder continuar.