Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuerza Oscura (492589) - montoya (486829) » 257186006: T29/J14/VII

Liga 257186006 Información oficial sobre el partido 257186006 en Hattrick

03.04.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VII.522 (38558)

ATL. ASPIRINA Alineación oficial del equipo 'ATL. ASPIRINA' en el partido 1 - 0 Celtic de la Puebla Alineación oficial del equipo 'Celtic de la Puebla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATL. ASPIRINA Alineación oficial del equipo 'ATL. ASPIRINA' en el partido 1 - 1 Celtic de la Puebla Alineación oficial del equipo 'Celtic de la Puebla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,4 % 4,6 % 76,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATL. ASPIRINA

Goles Goles

  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): ASPIRINA va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 86, quan Iván González Vado, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Egidius Henselmans va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ASPIRINA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Javier Riba va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ASPIRINA.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ASPIRINA va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Norskog, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ASPIRINA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Javier Riba va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Riba de ASPIRINA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kornelius Giller-Lenz de ASPIRINA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Iván González Vado ocupà el lloc d'en Bruno Onto al 9 minuts, dos minuts després que el jugador de ASPIRINA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): ASPIRINA va fer una substitució al minut 68. Egidius Henselmans va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Niek Devos.

Celtic de la Puebla

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rudolf Haluch va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Damián Bragado.
  • 095 Minuto 33 (Lesión): José Sánchez va sortir coix del terreny de joc, substituït per Iván Delgado. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 092 Minuto 57 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Celtic puguin veure en Josep Lluís Roura Gómez jugant de nou; ja que al minut 57 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Juan Manuel Maristany el va substituir sense tenir temps d'escalfar.