Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foreros flores (1367091) - Tino la Arena (1588333) » 257184660: T29/J14/VII

Liga 257184660 Información oficial sobre el partido 257184660 en Hattrick

03.04.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VII.498 (38534)

U.D.Valientes Alineación oficial del equipo 'U.D.Valientes' en el partido 2 - 0 etiqueta negra Alineación oficial del equipo 'etiqueta negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.D.Valientes Alineación oficial del equipo 'U.D.Valientes' en el partido 6 - 0 etiqueta negra Alineación oficial del equipo 'etiqueta negra' en el partido
Es un cenizo 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Valientes

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Juan Verganzo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de U.D.Valientes.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de U.D.Valientes al minut 86, que va llançar ajustat al pal en Francisco Domingorena. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a U.D.Valientes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francisco Domingorena, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Casiano Beariz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de U.D.Valientes.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Anselmo Moreno Vidal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Domingorena.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xosé Márquez de U.D.Valientes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): U.D.Valientes va fer una substitució al minut 87. Francisco Domingorena va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Xavier Pinos.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Romeo Di Biase, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, OK potente): Juan Verganzo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

etiqueta negra

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Arnaud Quiblier va estar a punt de posar per davant a etiqueta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xuan Astray va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): etiqueta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xuan Astray va desviar el xut final de Arnaud Quiblier després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Semblava que Juan Manuel Legobien s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Miguel Morinigo de etiqueta va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacy Zaborski va entrar en el seu lloc.