Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zentolos (437146) - real titi c.f. (441019) » 257184170: T29/J3/VII

Liga 257184170 Información oficial sobre el partido 257184170 en Hattrick

16.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VII.490 (38526)

Zentolos Alineación oficial del equipo 'Zentolos' en el partido 1 - 4 real titi c.f. Alineación oficial del equipo 'real titi c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zentolos Alineación oficial del equipo 'Zentolos' en el partido 1 - 5 real titi c.f. Alineación oficial del equipo 'real titi c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zentolos

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 del partit, el jugador Alfredo Passarelli de Zentolos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Andreas Morgansson no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diógenes Shimabukuro de Zentolos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Alfredo Juara de Zentolos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Juara de Zentolos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

real titi c.f.

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de real. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pepe Abarca xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de real Vincent Clavel va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 38, en Roberto Martínez Rubio del real va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Noa Buyck que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a real l'avantatge per 1 - 4. Pepe Abarca en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eduard Rohrbach. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 208 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vincent Clavel va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Giacinto Di Donato aquest no va estar a l'altura.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Noa Buyck quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Morten Sõber, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Roberto Martínez Rubio va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Giacinto Di Donato després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Morten Sõber va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Mickaël Barat es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.