Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barranda (779145) - Aegis CF (489287) » 257183931: T29/J13/VII

Liga 257183931 Información oficial sobre el partido 257183931 en Hattrick

27.03.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / VII.485 (38521)

Marlopa Alineación oficial del equipo 'Marlopa' en el partido 1 - 0 Aegis CF Alineación oficial del equipo 'Aegis CF' en el partido
Riley Imbruglia (78') 1 - 0
Marlopa Alineación oficial del equipo 'Marlopa' en el partido 1 - 0 Aegis CF Alineación oficial del equipo 'Aegis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marlopa Alineación oficial del equipo 'Marlopa' en el partido 2 - 0 Aegis CF Alineación oficial del equipo 'Aegis CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marlopa

Goles Goles

  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Marlopa va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 78 Riley Imbruglia va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Utku Özgüner va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Jesús David Pedroso va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Iñaki Axeritogarai per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús David Pedroso va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Gaspar Pierre una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Jesús David Pedroso va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riley Imbruglia de Marlopa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luque de Marlopa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Luque va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Aegis CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Aegis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ionel-Cristian Filip, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Aegis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Excelino Uy, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 206 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 81, tothom va saber perquè en Søren Lykke era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joel Japa de Aegis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Aegis, en Excelino Uy, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Klaas Hoevenaeghel va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Aegis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Werner-Manfred Meissl tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.