Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Barranda (779145) - Guardians007 (1431828) » 257183912: T29/J8/VII

Liga 257183912 Información oficial sobre el partido 257183912 en Hattrick

20.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / VII.485 (38521)

Marlopa Alineación oficial del equipo 'Marlopa' en el partido 0 - 0 Barcenal CF Alineación oficial del equipo 'Barcenal CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marlopa Alineación oficial del equipo 'Marlopa' en el partido 1 - 0 Barcenal CF Alineación oficial del equipo 'Barcenal CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marlopa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gaspar Pierre va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vencel Kubatov.

Barcenal CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Barcenal van sortir al contraatac amb encert al minut 16, però Miguel Biarge no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barcenal va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carles Daniel Lleonart, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Barcenal al minut 56, però el xut de Gonzalo García va topar amb la tanca defensiva.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Unai Villegas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barcenal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcenal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Unai Villegas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Marlopa. La jugada d'estratègia del Barcenal per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jorge Hernández-Maureta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Aiert Arana de Barcenal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Biarge de Barcenal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gonzalo García va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jesús Del Camino.