Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo Galicia (1414240) - Vilagrassa F. C. 2 (1455391) » 257180648: T29/J5/VII

Liga 257180648 Información oficial sobre el partido 257180648 en Hattrick

30.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VII.427 (38463)

Equipo Galicia Alineación oficial del equipo 'Equipo Galicia' en el partido 1 - 2 Sturgat Alineación oficial del equipo 'Sturgat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Equipo Galicia Alineación oficial del equipo 'Equipo Galicia' en el partido 2 - 2 Sturgat Alineación oficial del equipo 'Sturgat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,7 % 22,8 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo Galicia

Goles Goles

  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Salvo Sbalzer al minut 43, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Galicia i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Josep Tura del Galicia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 66 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 66 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Salvo Sbalzer va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ohad Shalom de Galicia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Radosław Kulisa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mario Call. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 60 (Tirita): Era el minut 60 quan després d'una dura entrada, el jugador Damián Moreno Pérez de Galicia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Sturgat

Goles Goles

  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 55. L'anotador per Sturgat va ser Niko Pierre, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Sturgat va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Brian Sønderkær, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Adelardo Arango que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Arne Brekken va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Damián Moreno Pérez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Sturgat va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Adelardo Arango va quedar-se sol davant el porter Damián Moreno Pérez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Sturgat va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Damián Moreno Pérez va desviar el xut final de Niko Pierre després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Es duien 76 minuts de partit jugats quan Sebastián Augusto Fernández va estar a punt de posar per davant a Sturgat amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Damián Moreno Pérez va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Federico Mastrodonato s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arne Brekken de Sturgat va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.