Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raul y los Bravos (311006) - Atlético Zamoranos (1455500) » 257179489: T29/J9/VII

Liga 257179489 Información oficial sobre el partido 257179489 en Hattrick

27.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VII.406 (38442)

Rápido de Balaidos Alineación oficial del equipo 'Rápido de Balaidos' en el partido 0 - 2 Elche Team Alineación oficial del equipo 'Elche Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rápido de Balaidos Alineación oficial del equipo 'Rápido de Balaidos' en el partido 0 - 3 Elche Team Alineación oficial del equipo 'Elche Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido de Balaidos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Carlos Belda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Balaidos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 30 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jesús García Roca, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Balaidos van sortir al contraatac al minut 76, però Dancho Penkov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chris Aggett es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Chris Aggett se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús García Roca.

Elche Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Espen Bøe quedar desmarcat i marcar per a Elche al minut 38. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Håkan Häggstad de Elche l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 63 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Elche va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local James Staley va desviar el xut final de Jerkko Tyynilä després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Moisés Bianco va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 74. En Hugo Leonardo Garrillo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jon Rouwet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Moisés Bianco després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter James Staley va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roar Smidemann de Elche es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Håkan Häggstad de Elche va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Hugo Leonardo Garrillo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Adrián Nadal.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Adrián Nadal va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.