Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gancho de Lambotte (989855) - Almirantes F.C. (777613) » 257179360: T29/J3/VII

Liga 257179360 Información oficial sobre el partido 257179360 en Hattrick

16.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VII.404 (38440)

Gancho de Lambotte Alineación oficial del equipo 'Gancho de Lambotte' en el partido 1 - 4 Qué_Bárbaro_Team Alineación oficial del equipo 'Qué_Bárbaro_Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gancho de Lambotte Alineación oficial del equipo 'Gancho de Lambotte' en el partido 2 - 0 Qué_Bárbaro_Team Alineación oficial del equipo 'Qué_Bárbaro_Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gancho de Lambotte

Goles Goles

  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Alfredo Jara va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Lambotte: 1 a 4 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Emre Akbulut va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Lambotte va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ersin Çağa va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gavin McMillan va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Lambotte va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Alfredo Jara va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Polykarpos Livaris va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 52 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Jara de Lambotte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Horace Barrett es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Sune Appel Andersen va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Lambotte estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Andrei Găleată va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Qué_Bárbaro_Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Qué_Bárbaro_Team van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Håvard Eliassen.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Ib Klougart va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Qué_Bárbaro_Team, al minut 26. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Cristiano Celaya va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 3 per a Qué_Bárbaro_Team.
  • 186 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Qué_Bárbaro_Team va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en François Baylac rematés de volea a la xarxa. El 0 - 4 pujava al marcador al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Qué_Bárbaro_Team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Håvard Eliassen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Rastislav Kovarský va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ježius Marcikonis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Qué_Bárbaro_Team van sortir al contraatac al minut 85, però Eryck Hochwasser va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Janus Dalgas de Qué_Bárbaro_Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eryck Hochwasser de Qué_Bárbaro_Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.