Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bautista (796895) - Dropus CE (311391) » 257179120: T29/J1/VII

Liga 257179120 Información oficial sobre el partido 257179120 en Hattrick

02.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VII.400 (38436)

Globertroters BCN Alineación oficial del equipo 'Globertroters BCN' en el partido 2 - 1 Meniñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Meniñas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Globertroters BCN Alineación oficial del equipo 'Globertroters BCN' en el partido 4 - 0 Meniñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Meniñas F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Globertroters BCN

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Daniel Scaletti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Globertroters.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Martín Polanco de Globertroters va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Globertroters va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Marcos Ablitas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lucas Serôdio de Globertroters va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Leif Bopp al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Velasco Nieto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Daniel Scaletti de Globertroters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raoul Gourmelon de Globertroters es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Meniñas F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 70, el jugador visitant José Rafael Britez va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Manuel Atutxa va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Saúl Gomar, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.