Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ramos Stars (1340031) - Calaceite FC (795354) » 257176812: T29/J12/VII

Liga 257176812 Información oficial sobre el partido 257176812 en Hattrick

20.03.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / VII.358 (38394)

vigo sp Alineación oficial del equipo 'vigo sp' en el partido 3 - 2 RACING EUROPA Alineación oficial del equipo 'RACING EUROPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vigo sp Alineación oficial del equipo 'vigo sp' en el partido 2 - 1 RACING EUROPA Alineación oficial del equipo 'RACING EUROPA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vigo sp

Goles Goles

  • 109 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Nicolas Cornet es va complicar la vida al minut 7 intentant esquivar Otto Niittylä en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del RACING, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del vigo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Florian Kämmeter va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Pedro Gutiérrez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 63, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Stelvio Ceravolo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, vigo es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Nicolas Cornet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Halil Şener Hasene va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcus Elmas de vigo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Pedro Gutiérrez de vigo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

RACING EUROPA

Goles Goles

  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Shimshon Kuperman va aprofitar un error defensiu al minut 8, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a RACING.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Giuseppe Diano, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 18 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RACING va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Eudald Macià va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Gualsoro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pietro Claudio Ardito.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Topete de RACING va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 6 (Tirita (médico)): Semblava que James Rey s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.