Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Akomon Team (1435562) - INTER DE LA MUSA (48669) » 257176612: T29/J4/VII

Liga 257176612 Información oficial sobre el partido 257176612 en Hattrick

23.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VII.355 (38391)

Akomon Team Alineación oficial del equipo 'Akomon Team' en el partido 1 - 6 INTER DE LA MUSA Alineación oficial del equipo 'INTER DE LA MUSA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Akomon Team Alineación oficial del equipo 'Akomon Team' en el partido 1 - 4 INTER DE LA MUSA Alineación oficial del equipo 'INTER DE LA MUSA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Akomon Team

Goles Goles

  • 104 Minuto 41 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Akomon al minut 41. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Danilo Pintore va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Loïc Helmantel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Diego Hernán Lussenhof era fer passades de llarga distància. Al minut 43 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Leonel Portal però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohammed Aouadi de Akomon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

INTER DE LA MUSA

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): INTER va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Teobaldo Sala va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Miguel Herrero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a INTER.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Onofre Abauth estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Miguel Herrero va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 42.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cecilio Hernández, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Odol Pastor León va aprofitar un error defensiu al minut 50, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a INTER.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, INTER va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Cecilio Hernández, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Teobaldo Sala va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Emil-Liviu Spiridon va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Miguel Herrero, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. INTER va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Odol Pastor León de INTER va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Macario Gortázar, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.