Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

balompedica de parla (1422081) - Valahia F.C (773947) » 257175292: T29/J10/VII

Liga 257175292 Información oficial sobre el partido 257175292 en Hattrick

06.03.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VII.331 (38367)

balompedica de parla Alineación oficial del equipo 'balompedica de parla' en el partido 2 - 1 real picolos Alineación oficial del equipo 'real picolos' en el partido
Pablo Cabueñas (10') 1 - 0
1 - 1 Max Görries (20')
Germo Schaum (77') 2 - 1
balompedica de parla Alineación oficial del equipo 'balompedica de parla' en el partido 2 - 1 real picolos Alineación oficial del equipo 'real picolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
balompedica de parla Alineación oficial del equipo 'balompedica de parla' en el partido 2 - 0 real picolos Alineación oficial del equipo 'real picolos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

balompedica de parla

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pablo Cabueñas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del balompedica se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mickaël Poulain sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Germo Schaum que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francesc Xavier Madiroles va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Niran Peretz aquest no va estar a l'altura.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): balompedica va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Niran Peretz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Betão Macia.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Germo Schaum gairebé va marcar per a balompedica des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Emre Nağme, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): balompedica va fer una substitució al minut 86. Horacio Sánchez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Akif Babadağlı.

real picolos

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Max Görries va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a picolos.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de picolos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Göran Vinterbeck, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de picolos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Max Görries va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del picolos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Göran Vinterbeck, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gian Franco Milano de picolos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Gian Franco Milano de picolos va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Leonid Gerasimov va entrar en el seu lloc.