Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

karam and zain (779436) - Green_Team (1597138) » 257173222: T29/J11/VII

Liga 257173222 Información oficial sobre el partido 257173222 en Hattrick

13.03.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VII.294 (38330)

SaKr0 Comunity Experience Alineación oficial del equipo 'SaKr0 Comunity Experience ' en el partido 6 - 2 Green_Team Alineación oficial del equipo 'Green_Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
SaKr0 Comunity Experience Alineación oficial del equipo 'SaKr0 Comunity Experience ' en el partido 9 - 0 Green_Team Alineación oficial del equipo 'Green_Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SaKr0 Comunity Experience

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Experience prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Miguel del Bosco va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Alejandro Vas-Fillado de Experience va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mansoor Mufid es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Experience pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Vas-Fillado va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Experience va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mansoor Mufid va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Compres, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a Experience.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mansoor Mufid de Experience va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Gonzalo Oneto es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Experience ho intentava per la dreta per mitjà de Mansoor Mufid, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Alejandro Vas-Fillado va sorprendre Radim Ouhrabka amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Green_Team. La jugada d'estratègia del Experience per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gonzalo Oneto va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cibrán Perelló de Experience amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Vas-Fillado.

Green_Team

Goles Goles

  • 150 Minuto 57 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 57 a 4 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Maurice Brandenburg, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Krzysztof Kozar entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Green_Team, un peu providencial d'en Milán Szaniszló va situar el 5-2 al panell digital.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 37 (Lesión (no subst.)): Quan Gabriel Comamala va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 37, Green_Team sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • 096 Minuto 43 (Lesión (no subst.)): Green_Team sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Daryl Lockett no va poder acabar el partit.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de Green_Team, en Milán Szaniszló, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.