Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MANILA gap (441780) - Medina City (992102) » 257169694: T29/J10/VII

Liga 257169694 Información oficial sobre el partido 257169694 en Hattrick

06.03.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VII.231 (38267)

Alcantarilla City Alineación oficial del equipo 'Alcantarilla City' en el partido 4 - 0 atletico dreams Alineación oficial del equipo 'atletico dreams' en el partido
Abdurrahim Özengin (43') 1 - 0
Waldemar Dobrzyniecki (69') 2 - 0
Liron Fialko (83') 3 - 0
Serban Lazãr (86') 4 - 0
Alcantarilla City Alineación oficial del equipo 'Alcantarilla City' en el partido 4 - 0 atletico dreams Alineación oficial del equipo 'atletico dreams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alcantarilla City Alineación oficial del equipo 'Alcantarilla City' en el partido 5 - 0 atletico dreams Alineación oficial del equipo 'atletico dreams' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcantarilla City

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Alkantara contenien la respiració mentre en Abdurrahim Özengin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 69 minuts, Waldemar Dobrzyniecki va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Alkantara va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Liron Fialko des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Serban Lazãr es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Waldemar Dobrzyniecki es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Liron Fialko! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Soriano Eznaurriza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alkantara se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 77 podia haver acabat en gol, però Doron Fux va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Soriano Eznaurriza de Alkantara va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdurrahim Özengin de Alkantara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Abdurrahim Özengin va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

atletico dreams

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de atletico, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Adrian Pavel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, José Cancer de atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Koos Lutz de atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Wilhelm Kroepfl de atletico es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.