Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BurgosC.F. (996022) - Aquiles (795342) » 257169217: T29/J3/VII

Liga 257169217 Información oficial sobre el partido 257169217 en Hattrick

16.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VII.223 (38259)

MARMITAKO FC Alineación oficial del equipo 'MARMITAKO FC' en el partido 6 - 1 Krematoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Krematoria F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MARMITAKO FC Alineación oficial del equipo 'MARMITAKO FC' en el partido 4 - 1 Krematoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Krematoria F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARMITAKO FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Norbert Kubitschke, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. MARMITAKO es posava per davant!
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): MARMITAKO va augmentar la diferència quan Patrick Dachsbau no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Norbert Kubitschke va augmentar l'avantatge de MARMITAKO a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Joffrey Née estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Brent Quarles va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 1 al minut 36.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, MARMITAKO va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Norbert Kubitschke, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): MARMITAKO va aconseguir el 6 - 1 quan Patrick Dachsbau va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Brent Quarles gairebé va marcar per a MARMITAKO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): MARMITAKO es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Patrick Dachsbau no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Antón al camp.

Krematoria F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 28 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Kord Kallinna va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Krematoria va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Kord Kallinna va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Dámaso Niñe no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Krematoria l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 89, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Peter Jeschek de Krematoria es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucas Lebacq de Krematoria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Hardy Krameri, el jugador de Krematoria va ser expulsat al minut 85.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kord Kallinna de Krematoria es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Urbano Casero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jürgen Dihanich que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.