Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.H.5 (996090) - El Ulises (801533) » 257168658: T29/J3/VII

Liga 257168658 Información oficial sobre el partido 257168658 en Hattrick

16.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VII.213 (38249)

Al-Andalus Córdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus Córdoba C.F.' en el partido 1 - 2 El Rebalaje CF Alineación oficial del equipo 'El Rebalaje CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al-Andalus Córdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus Córdoba C.F.' en el partido 1 - 1 El Rebalaje CF Alineación oficial del equipo 'El Rebalaje CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,4 % 13,9 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al-Andalus Córdoba C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Perera va treure un córner llarg cap al segon pal que en Bogdan Grigore, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Grigore de Al-Andalus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Konrad Sapieha, de Al-Andalus, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Eleazar Matute Suso el va substituir.

El Rebalaje CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rebalaje van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gianfrancesco Portochese va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Flávio Antunes va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rebalaje va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en Dorian Bouquet va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Theodor Hendrikx, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Paulos Catoira de Rebalaje va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jorge Ramo Martínez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alceo Carvajal.
  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Kelvin Ebbinge, jugador de Rebalaje, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 64. Jorge Oliveira, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.