Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Barredo (1594937) - Sebastianets (312072) » 257168043: T29/J4/VII

Liga 257168043 Información oficial sobre el partido 257168043 en Hattrick

23.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VII.202 (38238)

At. Barredo Alineación oficial del equipo 'At. Barredo' en el partido 3 - 4 Asoera Alineación oficial del equipo 'Asoera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At. Barredo Alineación oficial del equipo 'At. Barredo' en el partido 3 - 1 Asoera Alineación oficial del equipo 'Asoera' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Barredo

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 25 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Vlastimil Danko. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, Barredo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hugo das Almas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Vlastimil Danko trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Barredo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dzidas Prižgintas en un 1 contra 1 amb el porter Sergio Cambra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hugo das Almas va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Barredo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Vlastimil Danko la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Vlastimil Danko va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Ke Kuo-liang de Barredo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Asoera

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignazio Arce, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): José María Vallaure, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 48.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 50, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Patryk Poskrobko es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Angelo Casano de Asoera va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kalle-Pekka Nikkinen va intentar anar-se'n per velocitat al minut 72 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Sergio Cambra va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Asoera estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.