Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Invictos de kike (774162) - Astronauta's Love (1458827) » 257167486: T29/J4/VII

Liga 257167486 Información oficial sobre el partido 257167486 en Hattrick

23.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VII.192 (38228)

TincerCanarias f.c. Alineación oficial del equipo 'TincerCanarias f.c.' en el partido 5 - 2 who's next ? Alineación oficial del equipo 'who's next ?' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
TincerCanarias f.c. Alineación oficial del equipo 'TincerCanarias f.c.' en el partido 5 - 1 who's next ? Alineación oficial del equipo 'who's next ?' en el partido
Tiene un resultado normal 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TincerCanarias f.c.

Goles Goles

  • 120 Minuto 1 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 1, indicava inequívocament que en Mihail Popa va saber trobar la xarxa rival. TincerCanarias desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del TincerCanarias van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nino Tica va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TincerCanarias va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Piter Vondeling progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TincerCanarias pel centre va donar un gran resultat: el gol de Román Celaeta va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): TincerCanarias va augmentar la diferència quan Román Celaeta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): En Jorge Trigueiro va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

who's next ?

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Zé Matos de whos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Zé Matos va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el whos va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aimar Oianguren no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jago Melckenbeeck estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Filipe Ferrugem de whos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Mikko Lindh va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.