Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

luisnf (314097) - Special Joan (1418057) » 257165133: T29/J3/VII

Liga 257165133 Información oficial sobre el partido 257165133 en Hattrick

16.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VII.150 (38186)

Koala Delicias Alineación oficial del equipo 'Koala Delicias' en el partido 4 - 1 R.C. Zuzator Alineación oficial del equipo 'R.C. Zuzator' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Koala Delicias Alineación oficial del equipo 'Koala Delicias' en el partido 4 - 0 R.C. Zuzator Alineación oficial del equipo 'R.C. Zuzator' en el partido
Tiene un resultado normal 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Koala Delicias

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Després de 44 minuts de partit, Raphaël Rytz igualava per Delicias en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ingar Undheim ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Delicias es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Raphaël Rytz de Delicias va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): El gol de falta de Ingar Undheim sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 52 i ampliar l'avantatge de Delicias a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Antoni Maestre Vargas hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 210 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Ingar Undheim tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ukko Still no va ser aprofitada per en Ingar Undheim que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Raphaël Rytz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tinel Năstase.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tinel Năstase es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jarkko Sikiö de Delicias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jarkko Sikiö no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

R.C. Zuzator

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Zuzator es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Vlastimir Ilić es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): Quan Vlastimir Ilić va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 44, Zuzator sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ragnar Malmgren no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.