Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maldita Roma (47524) - josece united (1369119) » 257163961: T29/J5/VII

Liga 257163961 Información oficial sobre el partido 257163961 en Hattrick

30.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VII.129 (38165)

bilbo city Alineación oficial del equipo 'bilbo city' en el partido 4 - 3 Podando na parra Alineación oficial del equipo 'Podando na parra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bilbo city Alineación oficial del equipo 'bilbo city' en el partido 2 - 0 Podando na parra Alineación oficial del equipo 'Podando na parra' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bilbo city

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tit Jauh, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del bilbo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de bilbo pel centre va donar un gran resultat: el gol de André Fonseca va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de bilbo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Anatolie Pitu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): bilbo prenia la batuta de l'encontre al minut 86, quan en André Fonseca va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Podando. La jugada d'estratègia del bilbo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Brian Espersen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Jocke Kärrmo de bilbo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Podando na parra

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Podando va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Tony Reibel, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Attilio Ciavatta va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 en 哈 (Ha) 云坤 (Yunkun) va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anders Enestedt de Podando va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Attilio Ciavatta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anders Enestedt es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.