Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atlético de madrid fc (988627) - PERICOS (435715) » 257163595: T29/J12/VII

Liga 257163595 Información oficial sobre el partido 257163595 en Hattrick

20.03.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / VII.122 (38158)

atlético de madrid fc Alineación oficial del equipo 'atlético de madrid fc' en el partido 6 - 1 Guadalquivir Club De FutboL Alineación oficial del equipo 'Guadalquivir Club De FutboL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
atlético de madrid fc Alineación oficial del equipo 'atlético de madrid fc' en el partido 6 - 0 Guadalquivir Club De FutboL Alineación oficial del equipo 'Guadalquivir Club De FutboL' en el partido
Tiene un resultado normal 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atlético de madrid fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): atlético va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Eden Maman va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): atlético va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manfred Holletschek va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rafa Homar va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Eden Maman va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leendert-Jan Schurink progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Henrik Olsson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): atlético va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rafa Homar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Marko Groß de atlético va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Tom Freistetter va prendre el seu rol al minut 16.
  • 094 Minuto 56 (Tirita (médico)): Leendert-Jan Schurink va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de atlético es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): atlético va fer una substitució al minut 85. Antti Kaukoranta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manel Torres Ochoa.

Guadalquivir Club De FutboL

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Guadalquivir va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Anthony Ball va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Guadalquivir a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carlos López Seco va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anthony Ball de Guadalquivir amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Clarencio Arines ocupà el lloc d'en Casandro Quintana al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Guadalquivir quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.