Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pubi team (779828) - Familias Rotas FC (1368428) » 257162007: T29/J7/VII

Liga 257162007 Información oficial sobre el partido 257162007 en Hattrick

13.02.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VII.94 (38130)

eTiLiKoS Alineación oficial del equipo 'eTiLiKoS' en el partido 2 - 4 Persi United Alineación oficial del equipo 'Persi United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
eTiLiKoS Alineación oficial del equipo 'eTiLiKoS' en el partido 1 - 3 Persi United Alineación oficial del equipo 'Persi United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eTiLiKoS

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Itzhak Gliksman va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 21.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a eTiLiKoS i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 25 minuts de joc. Mentre en Janick Snoucks el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anders Oxmo va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Rosario Casino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Juan Carlos Pastor Martínez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mario Cocco s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Al minut 50 de partit, el jugador Juan Carlos Pastor Martínez de eTiLiKoS es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Persi United

Goles Goles

  • 152 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Alberto Violante va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Carlos Marchante va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): En Alberto Violante donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 64 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, United va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Claus Franklin, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Claus Franklin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Es duien 53 minuts de partit jugats quan Joel Sagués va estar a punt de posar per davant a United amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sasha Frisenna va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Vanrobaeys de United es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Semblava que Jord Elsdijk s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jord Elsdijk.