Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gases Peligrosos (1436764) - Autorep CF (314877) » 257161984: T29/J1/VII

Liga 257161984 Información oficial sobre el partido 257161984 en Hattrick

02.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VII.94 (38130)

Radiaciones Ionizantes F.C. Alineación oficial del equipo 'Radiaciones Ionizantes F.C.' en el partido 5 - 2 Is-Hydros Alineación oficial del equipo 'Is-Hydros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Radiaciones Ionizantes F.C. Alineación oficial del equipo 'Radiaciones Ionizantes F.C.' en el partido 6 - 0 Is-Hydros Alineación oficial del equipo 'Is-Hydros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radiaciones Ionizantes F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Frank Gaßner va donar a Radiaciones un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Radiaciones prenia la batuta de l'encontre al minut 71, quan en Zdislav Sekyra va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zdislav Sekyra, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Radiaciones.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bert Højbjerg va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Radiaciones va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bert Højbjerg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Radiaciones va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jörg Jacobson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joaquín Mateos.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Vasil Sotirov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Joaquín Mateos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Jörg Jacobson de Radiaciones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Is-Hydros

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 33 minuts Kaloyan Dachev va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 135 Minuto 73 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Patrik Månsson de Is-Hydros va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Is-Hydros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cameron Bloom va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Is-Hydros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miguel Badiola, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 49 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 49 va fer que Joaquín Mateos de Is-Hydros hagués d'abandonar el terreny de joc. Jesús Ciaño va entrar al terreny de joc per suplir-lo.