Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Esportiva Rubí (117798) - Steaua Sucia (1462340) » 257161648: T29/J1/VII

Liga 257161648 Información oficial sobre el partido 257161648 en Hattrick

02.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VII.88 (38124)

Empresseguerenc Alineación oficial del equipo 'Empresseguerenc' en el partido 2 - 2 Steaua Sucia Alineación oficial del equipo 'Steaua Sucia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Empresseguerenc Alineación oficial del equipo 'Empresseguerenc' en el partido 2 - 0 Steaua Sucia Alineación oficial del equipo 'Steaua Sucia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Empresseguerenc

Goles Goles

  • 110 Minuto 35 (Gol de falta): L'empat per part de Empresseguerenc va arribar al minut 35 quan Benedetto Mazzia va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Flip van Dusseldorp estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jaime Moscarelli va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Steaua. La jugada d'estratègia del Empresseguerenc per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Flip van Dusseldorp va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Empresseguerenc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 42, quan Jaime Moscarelli va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Empresseguerenc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Bärenmeier va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Igor Machogan.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Flip van Dusseldorp de Empresseguerenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Steaua Sucia

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Mario Righetti al minut 14 va permetre a Steaua prendre avantatge per 0 - 1.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): El porter de Steaua va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mario Righetti va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Steaua va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Cano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 43, el Steaua estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Kostadin Hristov va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.