Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jereles fc (1431293) - compete city fc (796826) » 257159257: T29/J5/VII

Liga 257159257 Información oficial sobre el partido 257159257 en Hattrick

30.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VII.45 (38081)

jereles fc Alineación oficial del equipo 'jereles fc' en el partido 4 - 4 RCD San Bartolo Alineación oficial del equipo 'RCD San Bartolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
jereles fc Alineación oficial del equipo 'jereles fc' en el partido 3 - 2 RCD San Bartolo Alineación oficial del equipo 'RCD San Bartolo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,4 % 17,1 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jereles fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Als 35 minuts, una gran jugada per l'esquerra de jereles va acabar amb la pilota als peus de Mladen Babajko que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Đokica Tanasijević trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): jereles va reduir el marcador al minut 85 a 3 - 4 quan Đokica Tanasijević va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Filip Trakal va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de jereles, Đokica Tanasijević, que va marcar, sense saber com, el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Đokica Tanasijević de jereles es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 27, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filip Trakal.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Bojan Radak de jereles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Stanisław Horba de jereles va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Artur Amaral va prendre el seu rol al minut 34.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Federico Todde ocupà el lloc d'en Bruno Lenci al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de jereles quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

RCD San Bartolo

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Bartolo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Raffaele Hauser es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Bartolo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Damian Ponte va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jorge Besa va augmentar l'avantatge de Bartolo a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Bartolo sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Jorge Besa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Stanisław Horba no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Besa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mauro Salvatori després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gerhart Stocker va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Johan Predl va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Besa de Bartolo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): El jugador de Bartolo Mauro Salvatori va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Romano Az va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Joško Karamarko tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.