Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muxin (988928) - FIDEU'S TEAM (123820) » 257158580: T29/J4/VII

Liga 257158580 Información oficial sobre el partido 257158580 en Hattrick

23.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VII.33 (38069)

F.C. Gurb Alineación oficial del equipo 'F.C. Gurb' en el partido 1 - 1 FIDEU'S TEAM Alineación oficial del equipo 'FIDEU'S TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Gurb Alineación oficial del equipo 'F.C. Gurb' en el partido 3 - 0 FIDEU'S TEAM Alineación oficial del equipo 'FIDEU'S TEAM' en el partido
Tiene mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Gurb

Goles Goles

  • 186 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El F.C. va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Kristóf Buda rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kristóf Buda va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Reginald Lóczi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Bruno Germano de F.C. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kristóf Buda de F.C. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Joes Storm va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

FIDEU'S TEAM

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El porter de FIDEUS va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, August Heinig va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): El FIDEUS va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 23 amb un llançament de falta perillós. En August Heinig però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Elio Bazoli quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): FIDEUS van sortir al contraatac al minut 89, però August Heinig va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viorel Mihai de FIDEUS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del FIDEUS puguin veure en Federico Pipitone jugant de nou; ja que al minut 86 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Filippo Crosio el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en August Heinig no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.