Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Batea C.F. (1367256) - Bellver C.E. (777760) » 257157793: T29/J3/VII

Liga 257157793 Información oficial sobre el partido 257157793 en Hattrick

16.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VII.19 (38055)

Batea C.F. Alineación oficial del equipo 'Batea C.F.' en el partido 1 - 1 puertopompetas FC Alineación oficial del equipo 'puertopompetas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Batea C.F. Alineación oficial del equipo 'Batea C.F.' en el partido 2 - 0 puertopompetas FC Alineación oficial del equipo 'puertopompetas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Batea C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 41, Martí Nogués de Batea empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Batea va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Sukil Ibarguengoitia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Batea es va veure beneficiat per la polèmica al minut 14, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Morgan Lamart va relliscar al moment de fer el xut i el porter Loïc Martin no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Morgan Lamart va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Sukil Ibarguengoitia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Batea se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Batea va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gus Kuhn en un 1 contra 1 amb el porter Loïc Martin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Morgan Lamart no li va importar gens ni mica.

puertopompetas FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): puertopompetas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 40. Nathan Kessler va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): puertopompetas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Sten Wijnen va quedar-se sol davant el porter Kai Kultaranta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eduardo Alaín Huidobro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nathan Kessler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Eduardo Alaín Huidobro de puertopompetas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.